Back to All Events

Yoga NIDRA

  • Qfit - Boutique Fitness Studio 20 Ulica Grada Wirgesa Samobor, Zagrebačka županija, 10430 Croatia (map)

Vjerujemo da već znate da je jedan sat joga nidre jednak spavanju od nekoliko sati u dubokom snu. Ako tome pridodamo tehnike duboke meditacije, naša joga nidra opustiti će vas kao da ste se odmorili i naspavali par dana!

Joga Nidra je poznatija kao ‘jogijski san’ ili duboka relaksacija. To je stanje između budnosti i sna koje omogućava najdublju moguću relaksaciju tijela, misli i emocija kako bi došli do osjećaja potpune opuštenosti. U joga nidri prolazimo sve moždane valove koje obično prolazimo tijekom dubokog sna, a u ovom kratkom vremenu zahvaljujući točno odabranim tehnikama vaše će se tijelo i um u potpunosti opustiti, sve do razine oslobađanja stresa i samo izlječenja.

Ako ste pod stalnim stresom, slabog imuniteta i kronično neispavani, ova tehnika je upravo ono što vam treba da opet doživite unutarnji mir i životnu radost. Ova će vam joga nidra pomoći i u budućnosti da lakše zaspite dubokim snom te dobro odmorite i obnovite svoje tijelo i utišate um.

Joga nidru će voditi Viktorija Valdec, certificirana učiteljica joge s dugogodišnjom praksom vođenja meditacija i raznih tehnika opuštanja i iscjeljenja.

Pozivamo vas u nedjelju 22.09.. u 19 sati da nam se pridružite u Qfitu u jogijskom snu koji će vam vratiti u život mir i pozitivan način razmišljanja. Ponesite sa sobom jastuk za glavu i dekicu za tijelo i prepustite se vođenoj relaksaciji uz svjetlo svijeća i mirise opuštajućih eteričnih ulja.

Na joga Nidru mogu doći apsolutno svi, nije potrebno prethodno iskustvo u jogi jer vježbanja nema, samo spavamo. :)

Na joga Nidri je moguće prisustvovati i online putem, preko Zoom aplikacije.

Previous
Previous
November 25

Pravilnom formom do željenih rezultata